0621705972 hethandelshuis@hotmail.com
Adres: Het Handelshuis
capelsestraat 1 capelsestraat 1
5171TC Kaatsheuvel
Routebeschrijving
3 foto's

Leder reparaties

Een leren bank opknappen die u al jaren heeft maar die niet meer in uw interieur past, of leren stoelen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Het Handelshuis kan alle soorten leren meubels opknappen afgestemd op uw wens. U merkt geen verschil tussen opnieuw laten bekleden of opknappen, enkel in uw portemonnee! Bovendien krijgt u bij het Handelshuis een garantie en service.

Een leren bank opknappen
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opknappen van uw leren bank. Per meubel en situatie is dit natuurlijk verschillend. Het leer dat aan vervanging toe is, kunnen wij vernieuwen. Vale of kale plekken kunnen we opnieuw verven met onze unieke leerverf. Wilt u uw leren meubel een andere kleur geven? Dat kan ook! Wij maken de gewenste kleur op maat. Samen met u bepalen we de perfecte kleur voor het opknappen van uw meubels.

Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor meubels restaureren of meubels renoveren, neemt dan contact met ons op. In het contactformulier kunt u ook alvast foto's toevoegen zodat wij u een vrijblijvend voorstel met de mogelijkheden en de kosten kunnen aanbieden. Ons team van enthousiaste professionals staat voor u klaar!

2 foto's

Leren meubels renoveren
Zijn uw huidige leren meubels nog te goed om te vervangen, maar wel verkleurd? Laat uw meubels dan renoveren door het Handelshuis, de specialist in lederrenovatie. Wij kunnen alle soorten leren meubels opknappen zodat u er weer jarenlang plezier van heeft. Een wereld van verschil voor een aantrekkelijke prijs!


Toepassing lederrenovatie
HetHandelshuis is de specialist in lederrenovatie voor alle soorten lederen meubelen. Van schade herstellen tot kapotte onderdelen vervangen en van slijtage behandelen tot vlekken wegwerken, lederrenovatie kan voor allerlei problemen toegepast worden. Ook het binnenwerk kan gevuld of vernieuwd worden (in combinatie met het verven).

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en kosten voor meubels restaureren door het contactformulier in te vullen. Hier kunt u ook één of meerdere foto's toevoegen. Zo kunnen wij u op voorhand een indicatie geven welke mogelijkheden wij u kunnen aanbieden.

Neem contact op